välbehövligt

igår gick jag över en sväng till sanna vi skulle träffa amanda o ossian och var ute en sväng i solen. :) sen gick vi upp till henne och så upptäckte vi att hennes tv inte funka nåt vidare så vi bestämde oss för att mysa o dricka lite vin, vilket var riktigt trevligt och välbehövligt vill jag lova :)

så tack för det mina fina tjejer :)

igår var Kevin vaken i ca 6 timmar i rad han sov kanske sammalagt 1 timma så framåt 10 på kvällen var han riktigt övertrött och jag har aldrig behövt söva han för han har alltid somnat själv. men i går fick jag göra det, så i natt sov han från ca 10 till 5 på morgonen utan att vakna en endaste gång. då e man trött :P så på det sättet var det ju skönt men inte så kul för han när han är så övertrött :P lilla plutten :)

idag blir det grillning och lite mer vindrickande. ska fira valborg men undrar om det ens är nåt att fira. blir mysigt med god mat istället, får fira det :P

nästan

en vecka sen jag skrev, jag vet dåligt. men jag har verkligen haft blogg torka och så har det vart så mycket annat vi har vart tvunga att styrt med.

kan ju börja med att berätta att vi inte fick lägenheten på jurastigen så nu antagligen måste vi hitta nytt boende. styrelsen ringde mig för 2 veckor sen och sa att dom kanske inte kunde godkänna oss för vi inte har någon fast inkomst men att dom skulle ringa tillbaka dan efter om vi inte vart godkända. men det var ingen som ringde tillbaka så det var ju bra. men igår fick vi hem ett brev på posten om att vi blivit nekade medlemskap. så kan man för fan inte göra, och hon som satt i styrelsen var en riktig jävla surkärring. ursäkta språket men fy fan för henne.
hur som helst så skulle vi behöva 2 borgenärer om vi skulle få köpa lägenheten och dom var tvugna att visa anställningsbevis och lönespecifikationer och skit. kan inte fatta att det ska vara så hårt när banken gav oss banklån utan problem.

så nu är ju problemet att vi ska hitta inte en utan två somkan ställa upp, vi har ju mamma. tur att min mamma är en ängel. men sen så är ju pappa arbetslös och jonas föräldrar är ju bara visstidsansällda så det går ju inte heller. mammas kille gustav kunde kanske tänka sig att ställa upp men man förstår ju om han inte vill. men jag ska ringa till riksbyggden i morn och se om man inte kan överklaga beslutet. vi ska iaf kolla på en annan lägenhet i morn på markörgatan.

men roligt liksom vi ville verkligen bo där men nu får vi väl se hur det blir med det. det finns nästan inga lägenheter med föruom 2:or men man vill ju helst inte köpa en 2:a när vi behöver större för då kommer vi få flytta snart igen ju. den på markör som vi ska titta på i morn är ju en 3:a iaf så vi får väll se. hoppas verkligen att vi kan få den på jurastigen för det är ju där vi vill bo.

aja blir så trött, aa nu ringde gustav, det e ganska bra att mamma har träffat nån som pluggat till jurist. för han läste precis att en förening kan knappt neka en medlemskap om banken godkännt en och prövat ens ekonomi. tryck upp den i röven jävla riksbyggden. han skulle vara snäll och ringa i morn och ta sig ett sncka med dom. fan hoppas verkligen det löser sig nu snart :)

äntligen

äntligen har vi fått svaren, han har inte cf :D :D :D

men dum jävla läkare som ringde då, han var dansk så man fatta inget vad han sa. sen sa han till mig vi kan inte se om han har cf, han kan utveckla det senare det vet vi inte. så jag fick ju typ panik, att dom inte ens kan se det liksom vad e det för jävla svar. fick nummret till en läkare i göteborg och ringde till han. och då kunde han lugna mig med att han måste förklarat dåligt, för vår lilla plutt har inte alls cf :DD

aa så förklara han hur den danska läkaren antagligen menat, aa orkar inte förklara men hade jag fått prata med nån som prata svenska hade jag med fattat med en gång. ursäkta men man kan faktiskt inte säga så som han sa. vi vet inte om han har cf, han kan utveckla det lr så kan han inte. så säger man bara inte helt enkelt.

gud så skönt det känns iaf, en stor sten som släppts kan jag lova. :)

sen så var vi ute hos lasse i dag med och han sa att vi inte behöver betala tillbaka skulden till han. gud så snällt asså och sen så såg jag hur mycket jag får i föräldrapenning för vi får ju lön i morn. och jag får hela 7000kr. gud livet går verklitgen framåt för oss nu känner jag. äntligen kanske det ska bli vår tur nu :D

just det måste faktiskt säga med att vi var nere o vägde plutten idag, han har gått upp till 4120g så nästan 400g och mamma har gått ner ett helt kg. haha så nu e jag nere på 8kg, det e inte illa pinkat :P

sjukvården....

idag har jag varit riktigt irriterad, ni förstår när kevin föddes tog dom ju prov för cf. och när vi åkte hem från bb så sa dom att det skulle ta 2 veckor för provsvaren att komma. när 2 veckor gått ringde jag upp och frågade, men inga svar hade kommit. dom skyllde på att det vart påsk, som om det borde ha nån betydelse. aja sen så i måndags tänkte jag att nea nu får dom fan ha kommit, så jag ringde igen. och då sa dom att provsvaren hade kommit och att deras läkare skulle ringa mig med svaren. yippy tänkte jag.

men ingen läkare har ringt, så idag ringde jag ennu en gång och hon jag pratade med var som ett fågetecken när jag pratade med henne. hon kunde inte se svaren någon stans lr att det ens tagits några prover, så hon sa att hon skulle höra med deras läkare och att hon skulle höra av sig. och så sa hon men om jag inte hö av mig får du ringa tillbaka, som att det ens borde vara mitt ansvar. men okejj tänkte jag och la på. men sen vart jag förbannad, jag ska inte behöva ringa tillbaka och jag borde få ett svar nu. så jag ringde till förlossningen och sa att jag pratat med en på barnmottagningen, men hon på förlossningen var ett lika stor frågetecken hon så hon skulle kolla så skulle dom ringa upp mig i eftermiddag sa hon.

sen ringde dom på eftermiddagen och då var det ju så att hon som sagt till mig i måndags att provsvaren hade kommit hade haft fel, dom hade inte kommit dom hade bara blivit skickade från göteborg. så det skulle ta 4-5 dar innan dom kommer fram till västervik. och dessutom hade dom blivit skickade i fredags inte i måndags..

åhhh blir så trött, jag menar för det första har dom inte koll för 5 öre. ingen vet något om nåt. och sen tycker man ju att dom borde väll kunna skicka ett provsvar över datorn istället för posten som tydligen ska ta 5 dar. konstigt tycker jag. hur som helst lova hon mig att så fort svaren kommer skulle dom ringa mig med en gång och hon trodde dom skulle komma i morn lr på fredag.

vilke dom borde om dom skickades i fredags för imorn i så har det gått en vecka i så fall sen dom skickades..

SUCK säger jag bara

hur skönt som helst

jag är för mycket hönsmamma för att kunna sova inne i barnrummet :P jag vet jag är en mes, det e inte det att jag inte litar på jonas. utan det är bara det att jag har för mycket ansvarskänsla på nåt sätt. aa ni fattar kanske?
så i går stälde vi in spjälsängen i somvrummet istället och gud vad skönt det var.

det funka hur bra som helst, vi sov mycket bättre och Kevin sov mycket bättre med faktiskt :) han brukar ju sova bra fram tills halv sju ungefär men sen brukar han böka hur mycket som helst, så då blir det inte mycket sömn över till mig. men idag sov han ända fram till 10 kan ni fatta det :D hur underbart som helst :)

han vakna vid halv 9 men då la jag över han hos oss sen sov han vidare :) gus jag är så lycklig, vet visst vi har inte haft det så jobbigt ändå. finns ju dom som haft det värre ;) men känns så skönt ändå att få sova ifred en hel natt :)

min lilla skrutt :)

häng hos nyman

inatt ska mamma sova inne i barnrummet, gud så skönt det ska bli. ni förstår kevin var vaken i ca 3 timmar i natt och ville ha sällskap, det e ju inte lika kul att vara vaken själv inte :P skit arg när man släckte lampan och skit glad när man tände lampan :P

så lite lagom trött idag var man :P men gick o la mig en timma iaf sen på eftermiddagen. sen vart det att åka till sanna och lagom när jag parkerat så träffade jag faktiskt sigge :D gud vad roligt har inte sett han sen innan jag var gravid. så det var jätte kul, vi bestämde att vi skulle ta en fika nån dag och snacka lite :)

sen vidare hem till sanna, där även lollo o sannas systrar var och emmas pojkvän tror jag o hans kompis. så det var fullt där i hennes soffa.
kevin var jätte vaken och det var riktigt roligt att se, för han fäster verkligen blicken nu. när ricke lekte med kira så vände han verkligen på huvudet för att kolla på dom :) så himla roligt att se :)

lovade ju att lägga upp lite bilder men sitter på en annan dator så det får bli nästa gång :) nu ska vi kolla på prisson break tror jag det stavas :P

bad och lördagsmys

idag badade vi vår lilla plutt och han gillade det inte kan jag lova, gud vad han skrek. han har nog aldrig skrikit så mycket som han gjorde då :P hehe han gillar att vara skitig vår lilla skitgris :P sen gick vi en promenad till bökensved, dom hade ju nån sån här föreningensdag lr nåt. så kicki skulle va där med sin man för han skulle ställa ut sin bil. aa så en snabbis där med var vi :)

sen åkte vi o handlade för vi tyckte lollos lasange var så god att vi var tvugna att laga en med :P så vi laga en sats och den vart sketa god. och det bästa av allt var att det vart över så vi kan äta i morn med :P haha rester is the shit :P så skönt o slippa laga mat haha :P

och idag är det lördag så i kväll blir det robbinson och chips med dipp :D jag har ju bestämt mig för att försöka hålla mig till en dag i veckan som jag får äta godis på. jag bestämde det i onsdags när vi var nere på bvc och jag vägde mig. hade "bara" gått ner 1,7kg på 2 veckor, vilket inte är så jätte dåligt kanske. men skulle inte skada o gå ner lite till :P

och jag har faktiskt inte ätit godis förutom en snicker när jag lagade mat med lollo, så lite duktig e jag. får vi se hur mycket jag gått ner på onsdag. så nu e det bara 9kg kvar. men jag ska allt klara av att gå ner alla mina gravkilon :)

får slänga upp lite bilder sen på plutten när han ser "jätte" glad ut och badar haha :)

just det ska rätta mig lite med Keijo som han ska heta i mellannamn stavas ju inte Keio som jag skrev utan som sagt Keijo :P så tur att man inte skickat in papprena till skatteverket än haha :D

nu så kanske

ni förstår, ni få som läser min blogg :P att så fort jag ska sätta mig ner och skriva ett inlägg, vem kräver då all min uppmärksamhet. joo en liten liten skrutt som heter Kevin Keio Emanuel Linoubli Wremert :P men det är helt okejj för när man är så söt då får man göra så :D

den lilla skrutten som förästen inte är så liten, har blivit 3 veckor idag och väger 3740g och är 53,5cm. det ni är inte illa pinkat :) just nu ligger han här brevid och pratar för fullt, det e så mysigt att lyssna på :)

dagen igår bestod av att först åka ut o hälsa på farmor o farfar (kevins), sen åkte vi hem o sov en stund lr rättare sagt 3 timmar :P kevin börjar få ont i magen och han styr mes med det på natten så lite svårt att sova då. så då får man ta igen sig på dagen i stället.

sen åkte jag hem till lollo och så gjorde hon världens godaste lasange, helt underbar god. jonas vart ju såklart avundsjuk och ringde och tjöt lite så han fick också komma o äta lollos goda lasange ;) sen vart det hemgång och krypa ner i sängen med en utslagen plutt :)
idag ska vi bada plutten och sen blir det att städa huset :( tråkigt men det måste också göras :P

p.s igår byte jonas blöja för första gången, helt OTORLIGT :P

pomenix

idag gick jag en liten promenix med sanna o ida, jag var på lite gnällhumör men då är det tur att man har vänner man kan gnälla av sig till :) nu är magen full med så då är man helt plötsligt på mycket bättre humör, plus att plutten e vaken och när man ser hans ögon titta på en då kan man inget annat än att vara glad :D

sen följde jag med sanna o lollo hem till hennes päron, dom skulle grilla. så det var trevligt att följa med en stund, så lasse fick se det lilla underverket :P

kevin ligger just nu o skrattar i sömnen, han e så söööött men jag ska säga er att det e inte långt kvar tills han verkligen ler på riktigt för när han är vaken och man skojar med han så ser man verkligen hur glad han blir. så snart kommer nog det där efterlängtade leendet :D

nea nu ska jag ställa in barnvagnen, nu är det nog slutrullat för idag tror jag, sen ska jag gå upp o lägga mig framför tv en stund och mysa med kevin :)

äckliga jävla hus

aa som rubriken lyder, kommer ner i vardagsrummet och då sitter världens största spindel på väggen. trodde jag skulle börja tjuta bara jag såg den :( tur att min älskling var hemma så han kunde döda den. åhh ska bli så skönt att flytta här i från :)

idag åkte min moster och ingela hem, så nu e vi med hemma efter en hel helg av gullande. aa det var gullande med kevin vill jag då påpeka, inget gullande med mig :P

lill plutten har ont i magen så han är inte på sitt bästa humör om man säger så. han gnäller massor och vill bara ligga vid bröstet, äter knappt för han spyr upp alla men det brakar massor i magen. tycker synd om han, men man blir ganska trött själv. första gången sen kevin kom som han verkligen skriker mer än när han e hungrig :P

jag som sagt till alla att han är ett så snällt barn, kanske får äta upp det :P lr snäll är han ju iaf, han kan ju inte rå för att han har ont i magen. men aa ni fattar :P

älskad

att man kan vara så älskad av alla det e svårt att tro. men min lilla plutt är verkligen avgudad ;) idag har vi varit hemma hoss mamma hela dagen och vid 5tiden kom min moster och ingela, sen vart det grillat, lax så jäkla gott. och så unna jag mig 1½ glas vin... mmm så gott :)

nu e vi ganska sletna faktiskt ska snart krypa till korgs sen ska vi ut till mamma igen imorn, för jonas ska ju vara så rolig och åka till elmia :P och så kommer han inte hem föräns på natten så jag passar på att sova hoss mamma inget roligt att va hemma själv och sen dessutom gå o lägga sig själv. även om jag har lillplutten så e det inte riktigt samma sak :P

neaa ska plocka in lite och så. sen blir det sängaaaa :D
godnatt

2 veckor

gud kan inte fatta att tiden går så fort. nu har man börjat komma in i sina vanor igen och livet börjar kännas mer normalt :)

skrutten vägde 3310g i måndags så han går upp bra i vikt :) och i morses förstår ni gott folk, ja då laddade vi ordenligt och både bajsa o kissa på mamma rätt ut. du lyckades till och med träffa gardinen :P det är tur att du är så söt att mamam älskar dig med, även om pappa höll på att spy när han såg röran :P

igår var jag hemma hoss sanna med :) så skönt att komma ut o umgås o inte bara sitta hemma :) idag skulle vi nog gå ner till öppna förskolan tror jag vi sa i går. får prata mena sen :)

nehe om man ska äta lite frukost nu och sen försöka hinna med att göra sig iordning :)

moster

har inget att säga mer än att jag längtar tills helgen när min moster kommer :)

skruttfis

det e konstigt att just när jag tänker göra nåt o lägger ner skrutten ja då ska man börja skrika för man vill ha tutten lr byta blöja.. hmm jag tror du jäklas lite med din mamma gubben :P tur för dig att du är så söt så jag älskar dig ändå :)
som typ nu.. :P

aja våren är verkligen här nu iaf och det är underbart skönt :) försöker och komma ut o gå mist en gång om dan iaf men det är lite svårt att få tid, det e många som vill komma o hälsa på och sen bara försvinner tiden på nåt konstigt sätt :P

ska bli lite skönt sen när alla har tittat på han och man kan återgå till det lite normala livet :P inget illa menat, klart alla vill titta på han, det vill man ju när nån fått en liten. men ibland blir det lite mycket.

ibland kan jag känna mig lite fast med, jonas har så lätt att åka bort, visst jag kan med det men det känns som jag måste ju alltid ha med mig skruttem :) sen när man tittar på han, tar upp han o pussar på han och luktar, gud då vill jag aldrig släppa taget om han <3

idag kommer iaf jonas syster och kevins första kusiner och hälsar på sen ska jag kanske träffa sanna med :) o ikväll kommer louise o ida hem :D har faktiskt saknat dom, även om vi inte träffas allt för ofta så har det verkligen kännts att dom vart borta :)

1 vecka




gud vad tiden går fort, tänk att vår lilla skrutt redan är en vecka idag :) man känner verkligen hur lite tid man har nu, lr inte så men det e så mycket små plock hela tiden. jag hinner knappt sitta vid datorn :P och av någon konstig anledning så lyckas han alltid pricka in att han ska äta när jag ska äta, så jag får alltid sitta skit hungrig och titta på. men det gör inget för det är helt klart värt det :)

sover bra på nätterna med gör han, så man sover iaf dugligt. långa sovmorgnar men det får man ta annars skulle jag va helt slut :)
gick ju inte ner så jätte mycket efter förlossningen som jag hade hoppats på men 4.5 kg är iag något, sen när jag var nere på bvc igår så vägde jag mig igen så då hade jag gått ner 2,3 kg sen i lördags :D wiii.

"bara" 10,7 kg kvar nu då :P

igår så var iaf jonas lasse o pappa ute och firade att dom blivit farfar, morfar o pappa, så det var en något berusad man jag fick hem i går kväll :P men det kan han allt få va tycker jag, han förtjänar att få festa o ha lite kul :)

nehe nu vakna visst lillskiten :)

p.s måste bara säga ett stort super GRATTIS till kicki o christian som fick en liten pojk i går kväll :D jag sa ju att det var en pojk :)

RSS 2.0