är det jag som e helt knäpp lr?

jag var precis och lämna över nycklarna till dom som ska flytta in i huset och hade då Kevin i barnvagnen. när jag var på väg tillbaka till lägenheten går jag förbi en tant här i området så jag hälsar så klart och hon hälsar tillbaka och på vägen förbi ser jag att hon tittar in lite snabbt i vagnen. när jag gått förbi så ropar hon "du förästen inte för att jag ska lägga mig i men man måste ha mössa på en sån litem"

????? vaa hallå lr, det e ju 30 grader ute i skuggan, aldrig i livet att jag skulle ta på han en mössa då när han dessutom ligger i vagnen. jag sa typ aa fast det har jag inte och hon bara aa men det e väldigt oansvarigt att inte ha det och jag har jobbat på sjukgus i 58 år så jag vet det. vem fan säger nåt sånt till en människa dom inte ens känner.

jag vart typ helt chokad och visste inte vad jag skulle säga så jag sa typ aa jag får väll fråga min bvc sköterska om det, då säger hon fråga inte dom det ska du bara göra.
vad är det med folk?? varför skulle jag göra det bara för hon säger det.

så nu undrar jag e det jag som e helt knäpp lr? borde jag ha på min 3 månaders mössa ute fast det e 30 grader i skuggan?


en annan rolig sak e att jag har ju hållt upp med godis och allt som finns den här veckan och det har gett resultat :D hela 2,5 kg :) jag har aldrig vägt så här lite sen kevin kom och mindre ska det bli :D

4:e dagen

neaa nu har det vart på tok för länge sen jag uppdaterade igen, fy på mig ;)

det har faktiskt hänt en del här iaf :) jonas har fått sommarvik på fängelset som produktionsledare :) jag e så stolr över min älskling :P dom tror att han kommer få förlängt sen efter sommaren så det e riktigt nice :D äntligen lite pengar och jag lovar att jag ska handla kläder nästa månad när lönen kommer, det e jag värd.
måste ha lite klänningar lr nåt jag har inget bara ett par ruttna mammajeans och det e lite varmt att gå i :P
visst jag har leggings men hahah inga linnen som går ner över rumpan hahah :P

hur som det var det iaf, sen har jag iaf bestämt mig för att nu jävlar ska jag sluta äta godis och all skit, jag ska försöka hålla upp i en hel månad och sen har jag räknat med att jag snart kommer sluta amma så då ska jag testa sjukhusdieten som jag hittat på internet. den verkar riktigt bra :P aja det jag skulle säga e iaf att jag e inne på min 4:e dag, därav rubriken :P

såå ingen coola som nog e svårast att släppa ingen godis och ingen utemat, jag vill bli av med mina sista gravkilon + lite till ;)

idag ska jag ha en heldag med mammsen med det ska bli mysigt hon åker ju till franska riveran på lördag, jävla lyckost :P så då ville hon spendera lite tid med mig innan :) <3

slänger upp lite bilder på kevin med :)









  första midsommarkransen <3

  haha skit unge :)

  Kevin vill va lika cool som sin kompis Kira och också åka traktor :P

  okejj bara en bild till jag lovar :P



det finns inga ord på hur mycket jag älskar dig min lilla plutt <3 090323 <3

chipsmissbrukare

att det kan va så svårt att sluta äta chips, jag är fast i chipsträsket :P och coola, det e inte klokt hur mycket coola jag dricke. kan verkligen inte klara mig utan det, får typ huvudvärk om jag inte dricker det på en dag :P usch att det ska va så svårt att bara sluta med alla onyttigheter och bara sluta helt enkelt.

varför är allt onyttigt så gott?

en till sak jag har börjat fundera över är att varför ska jag bo kvar här för egentligen? vad har jag som betyder så mycket här (ingen får ta illa upp, det e bara tankar). men helt allvarligt alla andra drar till norge och dom verkar ju inte ha nåt problem med det :) så varför ska jag ha nåt problem med att flytta. börjar bli trött på den här staden och det här livet. tänk vad skönt det skulle va att bara flytta och få börja om sitt liv och lära känna nya människor. :)

jonas sa att han precis ett jobb i göteborg som han fråga om han skulle söka, ja varför inte. jag känner helt ärligt att jag kan flytta på mig. men inte vart som helst :P det ska vara bort åt det hållet :P typ göteborg helst, annars trollhättan, lidköping lr nåt sånt. falköping kanske till och med :)

neaa det e mest tankar men skulle man få ett jobb där så kommer jag nog inte tveka iaf :)

borta bra men hemma bäst

det e alltid trevligt att åka bort men det e så skönt att komma hem :)

vi hade det kul i trollhättan synd bara att det fina vädret kom när vi skulle åka hem men vi hann iaf ta en tur o kolla på slussarna o äta lite glass. jätte mysigt och vi kommer nog åka bort igen så skönt, att bara få komma bort lite.

den här veckan har jag fullt upp känns det som, usch hatar den känslan. jonas mamma kommer snart dom ska tapetsera i kevins rum, sen ska jag träna och sen babymassage och sen hämta soffan hos mamma. haha aa ni ser fullt upp men sen ska jag nog iaf ringa till mina tjejer och se vad dom har för sig :)

i morn ska jag på begravning i örebro, min gamelmormor har dött och det e jätte synd men jag ångrar att jag ska följa med, sitta i en bil med farmor o farfar ända dit, känns inte riktigt som en höjdare. egentligen följde jag bara med för att min kusin kommer dit, henne ska bli kul att träffa. får jag se om hon kommer på dopet med :)

på onsdag ska vi hjälpa mamma o flytta så då lär ju hela den dan gå åt.

sen på torsdag måste vi städa ur huset det börjar bli dags för det nu :P

och sen e det ju midsommar som kommer spenderas hemma hos jonas syster och sen vidare hem till maja, det kommer nog bli trevligt :)

neaa nu ska jag börja plocka in disken och sen tvätta lite, alltid lika roligt ;)

Norgebrud :D

idag har jag inte gjort så mycket, vi var nere på bvc och lillskiten väger nu 5805 g och är 60 cm lång. han växer så det knakar :P

sen så kom sann o lollo och EMELIE :D gud vad jag saknat henne, verkligen jätte mycket. dom ska ju ut i morn och jag hade så gärna velat följa med men jag ska ju jobba kväll och sen åker vi kl 10 på lördag så jag tror icke jag orkar det :/ synd. men det blir fler gånger :)


Hemma!

Vet ni vad som hände i förrgår kväll, jo min älskade katt kom hem :D jag gick ut och så hörde jag ett mjau under bordet och så kom han springandes :D tänk att han hitta hem efter 1½ vecka, men redigt smal var han sysn att han inte ätit mycket. så nu får han allt stanna inne ett par dagar.



i morn ska jag jobba sista kvällen på ett tag sen på lördag blir det att åka till trollhättan :) idag kommer Emelie hem med :DD wiii, hoppas man hinner träffa henne nåt i kväll kanske, vet ju inte hur många dagar hon stannar heller.


skattepengar

idag fick jonas sina skattepengar 7500 kr :D dom satt som smäck i fickan kan jag lova :P vi tänkte att vi skulle ta dom till att betala tillbaka min skatt på 4000 kr :P tur var det att jag ringde till skatteverket för att fråga hur mycket det var jag skulle betala tillbaka, för jag höll på att få en chock när dom sa att det var 10000 kr :O

men det gick jag inte på, så kolla han och då visade det sig att det hade blitt nått fel dom hade typ räknat vinst på allt och inte hälften som det ska va eftersom jonzi o jag ägde halva var. som tur var så kunde han fixa det :) så vi ska spara undan pengar till att betala det med men tydligen så gör man inte det föräns i agusti? men det e lika bra att spara så man har dom pengaran :)

sen ringde vi till jysk och bestälde hem ett nytt köksbord för det har vi längtat efter länge, nästan över ett år har vi gått o kollat efter ett köksbord och nu äntligen slog vi till på ett :P



idag har vi även lagat kyckling gryta vilket var en evighet vi åt sist, så det var riktigt smaskigt :) jag var nere på mvc idag med och då passa jag på att väga mig. jag har ju stått still väldigt länge med vikten men jag hade gått ner 1,5 kg :D

nea nu ska jonas fixa med internet, ses en annan dag :)

då har man blitt tonårsmamma

i söndags förmiddag flytta det in en tonåring i huset, ingen mindre en jonas lillebro. jipyy precis vad man vill ha när man har en liten. ni förstår han hade världen brakfest hos sin låtsad pappa i lördags och vart utsläng och hans mamma är i falun och skulle kommit hem, men hon vart visst utsläng med.

så då stanna hon kvar där uppe? och tobbe fick snäll flytta in till oss. hon sa att hon skulle komma hem till på tisdag men nu ska hon visst stanna tills på torsdag? dom får ju sin lägenhet till den 1 juli och hon kan bo hos sin bror i gamleby men tobbe vet hon inte vart hon ska göra av, så vi får väll se hur länge han blir kvar här.

det e inte det att man inte ställer upp men jag tycker kanske att blir ens barn utslängt så kommer man väl hem o tar tag i problemet och det hjälper ju inte att stanna kvar där. det känns ju lite taskigt eftersom jag absolut sagt nej till min bror som heller inte har nån stans att bo men så ska jonas bror få bo här. visst sen går det inte riktigt att jämföra daniel med tobbe men ändå, det e principen.

PLUS 2½ månaders baby, då vill man ha sitt eget, aja det löser sig väll till det bästa.

jag har fått massa mer jobb i sommar, det var en som vart sjukskriven nu i det sista så jag fick välja vilka turer jag ville från hennes schema, nice ju. hon skulle jobba vis och den helgen som vi ska ha dop så det valde jag ju så klart bort :P allt annat tog jag :D skönt ju :)

neaa nu ska jag se om det finns nåt att glo på tv :) bye

jobb jobb suck :P

haha jag jobbade ju som sagt min första natt i tisdags sen så ringde dom i går o frågade om jag kunde komma in o jobba så då gjorde jag det, sen ska jag ju även jobba idag med o på onsdag o på fredag :P jag tror jag dör jag e redan trött på att jobba hahaha :P neaa jag ska verkligen inte klaga :P

jonas e hemma med lilla plutten och det funkar jätte bra :) det börjar verkligen hända massa saker nu det e så roligt 2½ månad e han ju snart, på tisdag. han har börjat göra nya ljud, och han vänder sig nästan från rygg till mage på golvet i sängen kan han vända sig helt nu men det e ju för att det lutar lite åt mitt tjockishåll :P
han har börjat slå på sakerna som hänger i babygymet, det e så roligt o se all utveckling och man blir så stolt.

men det bästa e nog när man vart borta hela dan och kommer hem och möts av världen leende :D gud vad jag älskar dig min plutt <3


Zlatan

min fina katt har sprungit bort i lördagskväll :( fy vad hemskt jag undrar var han är.




idag har vi äntligen hämtat det sista från huset så nu e det bara städningen kvar :) skönt o allt e upp packat här och köket e klart så äntligen. känns jätte skönt :)

vi har fixat med datum och grejer med för i sommar ska vi ha dopp :) så nu e lokal o allt bokat den 25 juli blir det. men vi kommer bara ha för släkten, visst vill man att vänner ska komma med, men det blir så många och så blir det ändå en del pengar när man e arbetslös o allt :P

fast på tal om arbetslöshet så har faktiskt jag jobbat min första natt i går natt :) och det gick hur bra som helst så det var skönt :P så har jag en del turer till nu så får hoppas jag får ennu mer jobb :P

nea nu ska jag vila mig på soffan efter allt slit :P

RSS 2.0