...

skrev ett långt inlägg förut men jonas ville inte att jag skulle lägga ut det, han sa det handlar ju faktiskt om mitt liv med och det e ju sant.  han sa med att det spelar ingen roll att du skriver det för ingen fattar ändå lr kan göra nåt åt det. och tyvärr stämmer det med.

ingen fattar och ni som säger att ni visst gör det vet inte vad ni pratar om, möjligtvis att ni kan tänka er hur det känns men ni vet vet inte hur det känns om ni inte vart där själva.

ennu en skit dag som vanligt men vad gör det, jag ska ju faktiskt bli mamma, jaaa för då försvinner alla mina problem ut i världen.
ta inte illa upp min lilla prins, jag älskar dig över allt annat, men jag hatar den meningen.

aja med risk att skriva för mycket och göra allt värre slutar jag här. ni som betyder nåt i mitt liv vet vilka ni är. och läser ni det här och inte vet om jag menar er, så gör jag säkert inte det.

min katt Elsa

min katt Elsa, hon är den finaste katten som finns och ingen kommer någonsin kunna ersätta henne, det skär i själen på mig när jag vet att jag antagligen bara har knappt två veckors tid kvar med henne.

jag pratade med vetrinären idag och det var inga glada nyheter hon kom med, hon sa att eftersom inte antibiotikan hjälpt så finns det inget mer vi kan göra för henne än att låta henne somna in :( hon sa att vi kan lägga pengar på runtgen och blodprover men det finns antagligen inget vi kan göra för henne ändå. det som känns så jobbigt är att det märks inget på henne att hon lider hon är som hon var innan branden förutom hostan o rosslandet. men hon sa att katter är jätte bra på att dölja smärta och oftas märker man inget förens man undersöker dom.

så måndag den 9 mars ska vi åka in med henne så ska hon lyssna på hennes lungor en gång till och om det inte låter bättre än sist (lät som om man gick i kramsnö) så är det bästa för henne att få somna in eftersom hon bedömer det som om att hon lider om vi inte kan bota henne :(

usch det här är det värsta med att ha husdjur, min älskade katt, min katt som jag älskar så himla mycket att ord inte kan beskriva.

Hus?

i helgen var vi som sagt hos mina mostrar :) vi fick massor med kläder, vi får inte ens plats med allt i byrån :P och en fin spjälsäng, 2 babysitter, en bilbarnstol, 2 babygym och massor annat, så nu kan man verkligen säga att vi e redo :P men än så länge har vi bara en liten kattbebis som sover i sängen :P

för er som inte vet det var ju jonas o jag o tittade på hus här i veckan men det var alldeles för mycket att göra, det var fukt i hela källaren, grunden och bjälkarna i taket. så det var inget att ha :/ men nu har vi hittat ett till hus som vi ska åka o titta på, på onsdag :) så vi får väll se hur det går med det :)

problemet är ju bara, lr problem o problem är det väll inte, men att lasse vill att vi ska köpa huset brevid dom lr det är ju ett par hus men jonas o jag vet inte om vi vill bo vägg i vägg med svärfar, ta inte illa upp men vägg i vägg ;) och sen ska ju mamma sälja sitt radhus och då vill hon att vi ska köpa det med, lr hyra om vi vill det. men vi vet inte känns som norra e ju så långt ut, det e ju så långt till allt. det vi ska titta på i piperskär är ju inte så jätte långt, det e lite närmare liksom.

aja vi får la se vi ska ju faktiskt bara titta :P allt hänger lite på om jonas får jobbet med, vilket vi ska få reda på den här veckan faktiskt eftersom dom börjar nästa vecka :S alla tror han kommer få det eftersom han fått göra drogtestet som kostar företaget 2500kr och sen gjort första utbildningen på datan. men jag vågar inte riktigt ropa hej föräns jag gått över bäcken :P vi får väll hålla tummarna :D

glömde ju nästan skriva, det hjälpte inte att man köpte bingolotter i göteborg, det var inte större chans att vinna där, så min tur tog slut i går :P


ugnsbakad lax o potatis med cramfraich o gräslök mmmmm

kallt

usch jag vill att dom ska komma o koppla in vår kamin idag så vi kan börja älda, det e inte värst varmt här kan jag lova. när jonas o jag kom ner i morses var det bara 15 grader.. :S och då har vi elementen på, konstigt får nog gå o skuva upp dom idag tror jag..

på tal om annat, jag hatar vår tvättmaskin, verkligen hatar den. farmor säger att den bara är ett år gammal, bullshit säger jag till henne. den går för fan inte att starta utan att man måste slå in luckan på den först, tyvärr har inte jag rätta knicken, utan det har jonas. och han är så klart inte hemma nu, men han kommer ju snart :P

jonas och jag har upptäckt en till possetiv sak med att kevin äntligen snart kommer, och det är våran föräldrapenning. jag får ju ut 6500 i a-kassa och var inte säker på om jag får ut lika mycket i föräldrapenning. men vet ni det får jag :D men om inte jonas får jobbet nu i mars så ska ju han va hemma och han får ut 8500, det är 5500 mer än vad han får ut nu, kan ni förstå hur skönt det är och då om han är hemma så har jag ju iaf lika mycket i a-kassa, så vi förlorar inget på det hur det än blir. visst det bästa o skönaste är ju om jonas får jobbet men om inte så blir det lika bra iaf.
och vi kommer alltså klara oss mycket bättre ekonomiskt sen när kevin kommer :DD

p.s. sandra det var mer menat till jonas söta lillebror och hans fina kompis tobbe ;) men det var visst inte bara du som tog åt dig om man kollar på jonas bdb ;P

torsdag

sitter faktiskt i huset i skrivande stund, vilket känns otroligt bra :D synd bara att folk har så svårt att hjälpa till så stackars jonas får sprinag runt o lyfta allt. önska jag kunde hjälpa till mer, känns så taskigt. men det är lite svårt när man är höggravid och har foglossning, försöker hjälpa till så gott jag kan.

tur är det iaf att jag har en underbar pojkvän som förstår det och tar hand om mig :D älskar dig baby ;)

aa som sagt så himla skönt o äntligen få komma in. lite tråkigt är det väl att vi inte har fått våra nya sängar än, så vi kommer få tvingas ligga o trängas i en liten 105 säng :S undrar hur det kommer gå, mysigt blir det iaf ;P

i helgen åker jag o mamma till min kära moster i trollhättan, vilket ska bli skönt och få en paus från allt o komma bort ett tag. vi tar en sväng förbi göteborg med till min andra moster och hämtar spjälsäng och bilbarnstol :) sen när jag kommer hem så har vi faktiskt köpt allt som vi behöver för att vi ska vara redo tills vår lilla prins kommer :)

för som ni märkt är det inte långt kvar nu :D och det känns om inte annat kan jag säga, fy fan vad mycket förvärkar jag har och det e inte skönt kan jag lova. :( men jag står ut, inte så långt kvar nu så :)

neaa om man skulle försöka hjälpa till lite mer :P

äntligen

tänkte bara berätta att jag vann faktiskt på bingolotto igen i söndags ;D så lite tur har man allt. plus att vi äntligen ska få flytta in i huset :DD kan ni förstå, saneringsfirman ska komma i morn lr på torsdag o städa och sen köra dit alla vpra möbler :D wihoooo... :P

i helgen drar mamma o jag till göteborg och ska hämta spjälsängen, sen har jonas o jag köpt allt det sista till bebisen så nu snart e vi redo för att du ska komma ;)

haft fullt upp nu sista tiden massor att göra o massor att handla, både till huset och kevin. men nu är det snart slut :D

peace out

trodde jag ja..

jaa lite tur trodde jag faktiskt att man kunde få ha ibland, men nej då inte alls. vi ska spela bingolotto nästa vecka igen iaf, det var faktiskt riktigt trevligt. vi funderade på om vi skulle käka lite tackos då med, får väll se hur det blir.

 

joo som sagt tur ja, det vet jag inte ens om det finns något som heter. men baby du vet att jag alltid kommer älska dig över allt annat och du behöver inte gå igenom det här ensam iaf ska du veta.

 

var hemma hoss sanna i går med lollo det var också trevligt, har inte träffat dom på länge, har vart så mycket o så har man inte haft någon lust heller. men i går pallra jag mig ut iaf en stund :)

 

var hos barnmorskan idag, hahah jag som tyckt jag vart så duktig hade visst gått upp lite gran, haha blir o skära ner på onyttigheterna tror jag :P Sf måttet var på 32 och bebisen hjärtljud på 144. fick också reda på att den lilla hade fixerat sig så det var ju skönt, om dom nu har rätt vill säga. då slipper dom iaf vända på den sen. vi ska få gå på tillväxtkontroll på fredag med, det ska bli kul att se vad den lille väger och få veta vad dom tror han kommer väga ungefär. 

 

neaa nu ska jag fortsätta med maten, kött, potatis o sås. mmmmm 


;)

tänkte bara berätta att jag vann 100kr :D lite tur ska man ha ;)

åhhh blir så trött..

jag vill att den här ungen ska komma ut nu jag orkar inte va gravid längre, så jag tycker det räcker nu. har ofrat min kropp tillräckligt länge, ge mig min kropp tillbaka o kom ut till mamma. jag kan ju för fasen inte ens raka pullan :P står där o håller in magen och ändå så ser jag inget. kan knappt ta på mig strumporna utan att ramla omkull. inga kläder som passar...  jaa ni vad gör man inte för dom små liven.. :P

 

ska bli så skönt när du äntligen kommer lilla gubben.


bingolotto

japp ikväll bjöd vi över oss till sandra o danne för att spela en omgång bingolotto :P kommer nog bli trevligt har inte setts sen vi firade nyår så det e ett tag sen sist :) får vi se, skulle inte va fel att vinna lite pengar heller hahah men det lär ju inte hända :P sen blir det ju vuxenpoäng till oss med haha :P

 

gick in i v.33 i går med, tiden springer verkligen iväg, inte länge sen jag gick in i v.30 tycker jag och nu är det 3 veckor senare :S ändå tycker jag tiden kan gå ennu lite snabbare, jag vill att du ska komma ut nu min lilla älskling. aa lr inte bokstavligen nu utan bara nu ;) aa ni fattar nog.

 

nea nu e det dags för duschen, byeeee


ett litet ljus

ett litet ljus har tändts i tunneln :) jonas ska få gå o göra drogtest nästa vecka, för jobbet i o-hamn. och då det kostar 2500kr så borde han ju få jobbet med tycker man annars är det ju ganska onödigt att företaget lägger ut dom pengarna, så vi får väll se. skulle vara så himla skönt om han får jobbet :)

 

vi får nog flytta in i huset med om 2 veckor förhoppningsvis :) det skulle med vara så skönt, jag e så trött på att bo så här, det suuuuger..


ikea

nu var det verkligen jätte länge sen jag skrev ett inlägg, fy skäms på mig.. :P har haft bloggtorka lr rättare sagt jag har verkligen inte orkat bry mig. har vart så mycket nu på sistonde, orkar inget, orkar knappt umgås, orkar knappt gå upp ur sängen :S får hoppas det blir bättre snart..

 

en liten snabb uppdatering då, jag har träffat sanna o lollo o kollat på film, jag har fikat med amanda sanna och louise, jag har fikat med mamma, jag har simmat o solat med mamma vilket förästen var riktigt behövligt, skönt o få röra lite på sig. jag har storhandlat så vår frys är nu full med mat, skönt, jag har ätit middag med pappa o mina börder. vi höll sams i hela 40 min innan hellvettet bröt löst. ;P jonas och jag var på ikea igår och handlade allt till bebisrummet och massa andra grejer som blitt förstört i branden. jag har vart hos tandläkaren och fått reda på att jag måste boka en tid efter kevin kommit för att dra ut två av mina tänder, seriöst vet jag inte om jag vågar det är så jävla rädd för tandläkare, ska nog be om att bli sövd först i sånna fall :P

vi ska på föräldragrupp idag, det ska bli kul, första gången så lite roligt och se vilka fler det e som ska ha barn ungefär samtidigt. jaaa som ni ser jag har allt hunnit med en hel del fast det känns som om jag inte gör nåt annat förutom att ligga hemma :P jag skyller på att allt börjar bli så segt.

 

väntan på kevin, väntan på huset, väntan på pengar, väntan på om jonas får jobb lr inte.. jaa usch orkar inte längre bara..

 

jonas o jag har iaf bestämt att om han inte får nått jobb nu i mars så ska han va pappa ledig i sommar så ska jag jobba, vilket jag faktiskt ser fram emot. ska bli skönt att få börja jobba igen, sen i höst ska han antagligen börja studera så då får det ju bli jag som är hemma igen :) känns som vi kommit på en bra deal :)

 

over and out


RSS 2.0